Fes-te Amic o Voluntari

En què consisteix ser voluntari de la Fundació Salarich-Calderer?

Fer-se voluntari de la Fundació Salarich-Calderer i dedicar una part del teu temps en alguna tasca de voluntariat, és possible en tasques tant diverses com l’acompanyament d’una persona, prestar ajuda en activitats lúdiques dins i fora del centre, donar suport en les tasques de la llar d’una persona gran o donar suport a les sortides periòdiques.

Com repercuteix en la Fundació el voluntariat? 

El mercat de segona mà: les vendes que s’aconsegueixen són ingressos que es reverteixen en el col·lectiu. 

L’acompanyament i sortida al mercat dels dimecres permet a persones amb mobilitat reduïda un moment d’esbarjo a la setmana.

El voluntariat de la biblioteca permet tenir els llibres perfectament classificats i col·locats.

Els nens de Bagà i altres pobles de l’Alt Berguedà ajuden en activitats d’animació durant les vacances d’estiu. Una col·laboració molt gratificant pels usuaris de la residència i educativa pels més joves.

Activitats culturals: entitats i persones individuals proposen accions durant tot l’any per entretenir a residents i usuaris del Centre de Dia de la Fundació. Les entitats de Bagà que hi participen són la Colla de Geganters, l’Esbart Cadí, el Grup de Teatre la Faia, músics que toquen i fan animació, acordionistes.

Conferències de professionals de la salut com metges o fisioterapeutes, xerrades culturals de la mà d’historiadors, viatges, fotògrafs que fan les imatges pel calendari solidari anual de la fundació, persones que col·laboren voluntàriament en l’organització de festes, etc. són alguns exemples que esperem que serveixin d’inspiració a nous voluntaris.

Quins requisits ha de complir la persona interessada a col·laborar amb la Fundació a través d’aquest sistema?

Qualsevol persona o entitat amb ganes de col·laborar amb la Fundació Salarich-Calderer pot fer-se amic. 

fes-te amic o voluntari

    Quin servei t'agradaria realitzar?
    Bingo i /o jocs varisPassejar i compartir momentsBiblioteca i/o taller de lecturaJardineria i/o manualitatsVaris