Com Col·laborar

voluntariat

Fer-se voluntari de la Fundació Salarich-Calderer és una activitat que només requereix temps i ganes de passar-ho bé. Compartir l’estona amb algú, sortir els dimecres de mercat amb el grup, fer d’acompanyant en una visita o organitzar activitats lúdiques, són moments de gran valor pels usuaris que gaudiran de la teva companyia.

donatiu

Qualsevol donació econòmica o material és una gran aportació per la Fundació Salarich-Calderer. Millorar les prestacions per la salut i el benestar d’aquesta
part de la població amb risc d’exclusió social és un bé per la societat. Les donacions a la fundació benèfica permeten la deducció fiscal de l’import.

HERÈNCIES I LLEGATS

Gràcies a les herències i llegats, la Fundació Salarich-Calderer ha pogut fer front a diversos projectes de reforma i millora de les instal·lacions del centre per la gent gran. Béns materials i econòmics que aporten comoditat i benestar a les persones més grans que fan ús de les prestacions de la Fundació.

FINANÇAR UN PROJECTE

Si una persona física, jurídica o entitat està interessada a portar a terme un projecte d’una temàtica concreta que sigui d’interès per la Fundació Salarich-Calderer es busca la forma de col·laborar a canvi d’una prestació a mode de publicitat o patrocini.