Ajuda’ns a continuar CUIDANT

Covid-19: Xina. Wuhan. Van menjar un animaló estrany. Estan fent un hospital en 15 dies. Es suspèn el Mobile. Són uns exagerats. Bé, hi participen molts orientals… Són una mica maniàtics: sempre amb la mascaretes… Il·lusos, ens ho miràvem de lluny.

I sense saber com: nosaltres portem mascaretes, utilitzem guants, guardem distància, ens tanquem a les cases, els nens no van a escola, la gent no va a treballar. Ens ha arribat. El tenim aquí. I ens ha entrat a la residència. Tot ha sigut tan ràpid, que costa d’acceptar. Com ha anat? Primera recomanació del Departament: no deixar entrat els familiars. Què fort, però: ja anem tard.

Des del primer moment que s’ha anat tard. Però volem continuar CUIDANT els nostres residents. La Fundació Salarich-Calderer va ser creada per CUIDAR i malgrat totes les dificultats, ho continuarem fent.

Necessitem un bon cop de mà per eixugar despeses. Entre moltes d’altres coses, hem hagut de comprar 20 taules camilla per a poder oferir els àpats a les habitacions (cadascuna val 150 €), 1 llit assistencial (1900€), a més de molt material fungible de protecció. Actualment tenim 23 treballadors/res de baixa mèdica. Buscar substituts, ens ha comportat una despesa de 37.500 €.

Volem continuar CUIDANT, però necessitem la teva ajuda. Vols ajudar-nos?

1 comentari a “Ajuda’ns a continuar CUIDANT”

 1. Hola bon dia,
  Vull felicitar amb molt de respecta a totes les treballadores i treballadors de la Fundació Salarich Calderer de Bagà per la seva gran labor durant tota aquesta situació d’extrema gravetat que estem travessant i en especial a les treballadores que van participar ahir diumenge en el programa de TV3, 30 minuts.
  Es un orgull viure i conviure amb aquestes persones que arriscant la seva pròpia salut i la dels seus, han tingut cura dels residents de la Fundació amb la precarietat assistencial de la que han estat objecta, tant debò mai mes torni a passar res semblant, i la societat prengui consciencia d’una vegada de quins son els treballadors essencials i els que no
  La seva qualitat humana esta per sobre de tota consideració, i estic segura que professionals com aquestes serà molt difícil tornar a trobar.
  Gracies, gracies, gracies.
  Patrick Caballero

  Respon

Deixa un comentari