VISITA AL PARC NATURAL- ESTIMULACIÓ SENSORIAL -FRANCESC QUINTANA

Visitem el parc natural convidats per el Francesc Quintana veure i sentir la seva ultima obra d’artística partir de fotografia i recursos informàtics.

L’estimulació sensorialestimulació multi sensorial es un tipus de teràpia que s’utilitza amb persones que tenen alguna o varies capacitats disminuïdes, des de nens amb afectacions al seu desenvolupament motor o neurològic, fins a persones grans amb deficiències cognitives severes i demències.

La teràpia multi sensorial afavoreix la relaxació a les persones grans amb demència sigui quina sigui el seu grau. Aquestes activitats deixen als pacients expressar-se sense límits en un espai segur, aixó contribueix a millorar la seva comunicació, les seves relacions personals i la interacció social. Aixo es degut a que s’obren vies de comunicació no verbals que milloren les relacions dels pacients en el seu entorn. Així mateix, contribueix a millorar la concentració.

En relació això, els exercicis multi sensorials estimulant les emocions i els records de les persones a traves de, per exemple, determinats olors que poden evocar records personals. Tot aixo acaba tenint efectes positius en el estat d’ànim i contribueix a reforçar l’auto estima, ja que la possibilitat d’elecció, de colors o determinades llums i millora la seva capacitat de autocontrol.

Deixa un comentari